We zijn nu op het punt aanbeland, omdat dat nou eenmaal zo hoort, om je een concept voor te leggen. Dit is misschien, maar hopelijk niet verassend, maar Gossy heeft geen concept. De bedoeling van een concept, zegt men, is om je duidelijk te maken waar we naar toe willen. Nou, wij van Gossy weten niet waar we naar toe willen. Elke dag is anders, ook voor jou, dus wij veranderen mee. Wees de verandering die je in de wereld wil zien. We pretenderen verder niets. ‘Open your mind’ is het credo bij Gossy , en misschien is dat wel een klein beetje waar we op hopen.” –Seneca

—————————–

—————————————————

——————-

————————————

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.